Create your blog and photo album with postbit
Create your blog and photo album

Create new post

Content:

Upload a picture:
Tags (keywords separated by comma)

Save Cancel
angela5465:   Followers: 0 ; Following: 0

Explore angela5465's photo albums:
Photos from posts (1)

Se voisi olla helpompaa saada seksiseuraa netistä?Tutkimuksen houkuttelevuutta, suostuttelua, ja myös mitä tekee kumppanuuksilla työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating sovelluksia. 

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon haaste etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimässä), et ole ainoa. 

Istuin Proving ground tietoa on itse asiassa todettiin, että treffisivu vertailu vaikka ihmisten määrä hyödyntämällä seksiseuraa ratkaisuja, kasvaa ja myös osa ihmisistä, jotka ajattelevat, se on hyvä tapa tavata yksilöitä on laajentamalla-- suurempi kuin kolmannes henkilöitä, jotka raportti on internetissä dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa, he ovat tyytyväisiä online. 

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, kätevästi estyy, toteaa Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian sekä Dekaani on Professori Arts, Sciences, Engineering, College of Rochester. "On vanha, jossa todetaan, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja uskon, että todella laittaa seksiseuraa." 

Reis tutkii sosiaalista vuorovaikutusta sekä tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja myös etäisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 arvostelu lyhyt artikkeli, joka tutki, miten psykologia voi kuvata muutamia seksiseuraa ominaisuudet. 

Jotenkin seksiseuraa on erilainen kokous-henkilö todellisuudessa-kuten hyvin, koska jotenkin se ei ole. (Reis kertoo, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoittamaan "on-line konferenssi," onko se kautta dating web-sivusto tai dating sovellus.). 

"Yleisesti on info noin ne ennen voit itse täyttää," Reis valtiot, jotka koskevat ihmisiä nauttia verkossa. Saatat joutua tarkistaa lyhyt-tili tai sinun on ehkä ollut melko laajaa keskustelujen kautta tekstiä tai sähköpostitse. 

Ja samalla tavalla, kun tapaat jonkun offline-tilassa, saatat tunnustavat, paljon yksityiskohtia, että yksittäiset etuajassa (kuten silloin, kun olet valmis kasvoi kaveri) tai voit ymmärtää erittäin vähän (jos, anna ' s sanoa, voit mennä ulos jonkun kanssa olet tavannut lyhyesti baarissa). 

"Ehdotuksen takana seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen konsepti", toteaa Lara Hallam, tiedemies Jako Viestinnän Tutkijat College of Antwerp, jossa hän toimii hänen PhD vuonna suhde tutkimuksissa. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka huomasi, että ikä oli vain luotettava ennustaja, mitä tehdään internetissä daters todennäköisempää itse koota.). 

"Ihmiset ovat jatkuvasti käytetään middlemans, kuten äidit, ystävät, papit, tai heimo osallistujat, löytää ihanteellinen kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa eroaa menetelmiä, jotka menevät pidemmälle taaksepäin, ovat kerrokset nimettömänä mukana. 

Jos tapaat henkilön, käyttäen pal-tai perheenjäsen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on keino avustaa tarkistaa erityisesti ominaisuudet, jotka koskevat jonkun (fyysinen ilme, worths, ominaisuus, sekä niin edelleen). 

Kaveri ei välttämättä saada se oikea, mutta ne ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa he uskovat pidät, Hallam väittää. "Online daters pysyvät internetissä tuntemattomien asti minuutti ne valita täyttää offline-tilassa.". 

Ja lisäksi on olemassa erityisiä asioita henkilö sekä mahdollinen kumppani, että et vain voi löytää ulos tililtä tai chattailuun verkossa, Reis lisää: oletteko vuorovaikutuksessa hyvin? Teet yksi toinen nauraa? 

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se tulee yhteyden työ eivät vain ole saatavilla profiilin," Reis väittää. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimuksen tuki, että tuollaiset käsitteet ovat tarpeen kumppanuuksia, sekä ovat ennustajat kumppanuuden menestys, hän pitää mielessä.). 

seksiseuraa on tapa avata ovet täyttävät sekä päivämäärä yksilöitä, Reis toteaa. Ja myös yksi asia, sovellukset ja sivustot myös on, että kapasiteetti yksinkertaisesti tukea sinua tavata jopa enemmän yksilöitä. 

Vaikka on olemassa minimaalinen ammatillinen tutkimuksia, jotka on nimenomaan arvioida seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi yhteydet toimivat ulos ja mikä ajaa ihmiset toisiaan aluksi. 

"Useimmat mitä voimme sanoa koskevat seksiseuraa tutkimus on todella paljon enemmän irti eri tyyppisiä tutkimuksia," Reis toteaa. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys kirjan, jota varten hän sekä hänen coauthor ajatellut lähes 4000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tieteellistä tutkimusta, ja monia muita self-valvontaa keksiä kokoelma standardeja, miten luoda profiilin, kuinka valita otteluissa, sekä miten lähestyä online-vuorovaikutusta. 

Perustamisesta dating huomioon tietty menetelmä ei ole osoittaa vakuutuksen täyttää elämäsi rakkaus. Kuitenkin Chaudhry havainnot eivät tarjota joitakin vinkkejä siitä, miten jakaa tietoa oman ja myös vain miten valita, kuka ottaa mahdollisuus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän sanoo. 

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri pallo peli tapaaminen tosielämässä. ja joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "online-konferenssi," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.). 

Asettaminen dating profiili tietyllä tavalla ei ole millään merkitsee takuuta kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa", hän väittää.

Post by angela5465 (2019-03-20 02:19)

Post your comment:

Name: Email: Site:


| Explore users | New posts | Create your blog | Create your photo album |
| About Postbit | Our blog | Terms of use | Contact Postbit |


Copyright © 2019 - postbit.com